[:sq]Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe AADF[:]

[:sq]Në datë, 17.10.2019 Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor I Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe  Z. Michael D. Granoff, BoD AADF nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit në kuadër të projektit “Debating Economics”. “Debating Economics” është një program kombëtar afatgjatë, që do të zbatohet nga Junior Achievement of Albania, me mbështetjen financiare të Fondacionit Read More…