[:sq]Thirrje për bursa studimi në Universitetin Teknologjik Riga, Letoni.[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Teknologjik Riga, Letoni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin Teknologjik të Rigës në Letoni, në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikoRead More…

[:sq]Dhurimi i 154 titujve, në kuadrin e bashkëpunimit midis Akademisë së shkencave të Shqipërisë  dhe Universitetit “ Ismail Qemali”, Vlorë[:]

[:sq]Në datë 01.11.2019, në orën 13.00, në sallën “Rilindja”, në kuadrin e bashkëpunimit midis Akademisë së shkencave të Shqipërisë  dhe Universitetit “ Ismail Qemali”, Vlorë, u zhvillua ceremonia e dhurimit prej Akademisë së Shkencave të Shqipërisë,  496 librave të shpërndarë në 154 tituj,  të përqendruar kryesisht në fushën e albanologjisë. Në ceremoni Read More…