[:sq]Konferenca Shkencore Ndërkombëtare me temë: “MARRËDHËNIET SHQIPTARO-KINEZE: TRADITA, GJËNDJA DHE E ARDHMJA”[:]

[:sq]Me rastin e 70-vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe Kinës, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, në bashkëpunim me Universitetin e Gjuhëve të Huaja, Pekin, Akademinë e Shkencave të Shqipërisë dhe Universitetin “Eqrem Çabej”, Gjirokastër organizoi konferencën shkencore ndërkombëtare me temë: “MARRËDHËNIET SHQIPTARO-KINEZE: TRADITA, GJENDJRead More…

[:sq]Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, nderon me titullin “Doctor Honoris Causa”, z. Robert Menasse[:]

[:sq]Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, nderon me titullin “Doctor Honoris Causa”, z. Robert Menasse Fjala e Prof. Dr Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, në ceremoninë e nderimit me titullin “Doctor Honoris Causa”, të z.Robert Menasse Të nderuar pjesëmarrës, të nderuar anëtarë të Senatit Akademik, I nderuar z. Fate Read More…