[:sq]PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS THIRRJA IV[:]

[:sq] PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS THIRRJA IV  Në mbështetje të vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 395, datë 29.04.2015 “Për miratimin e programit kombëtar të praktikave të punës në administratën shtetërore dhe institucionet e tjera publike”, i ndryshuar, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë shpall hapjen e thirrjes së katërt të  Programin KombRead More…

[:sq]PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME PRANË DEPARTAMENTIT TË EKONOMIKSIT[:]

[:sq]NJOFTIM  Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 13, datë 19.02.2019 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (NJË) PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME PRANË DEPARTAMENTIT TË EKONOMIKSIT NË FAKULTETIN E EKONOMISË PËR SEMESTRIN PRANVERË 2019   ShkaRead More…