njoftim punesim

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës per personel akademik me kohë të plotë pranë Departamentit të Financës dhe Kontabilitetit në Fakultetin e Ekonomisë[:]

[:sq]

NJOFTIM

 

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 04, datë 01.02.2019 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:

PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTË PRANË DEPARTAMENTIT TË FINANCËS DHE KONTABILITETIT NË FAKULTETIN E EKONOMISË

 

Shkarko njoftimin e plote

 

Formular-aplikimi-per-personel-akademik
Formular-aplikimi-per-personel-administrativ
Njoftimi-ne-Faqen-Web-UV_FE_FIN
Sistemi i pikezimit[:]