[:sq]Hapen aplikimet për të rinjtë shqiptarë për projektin Model European Union Strasbourg 2018![:]

[:sq]Hapen aplikimet për të rinjtë shqiptarë për projektin Model European Union Strasbourg 2018! MEUS është simulimi më origjinal në botë i procesit vendimarrës të BE-së i cili zhvillohet në selinë e parlamentit europian në Strasburg. Konferenca mbledh bashkë 200 studentë dhe të rinj profesionistë tepër të motivuar duke u dhënë atyre mundësinë e shkëlqyer për të pasurRead More…