[:sq]Kualifikim i ekipit “Virtus” të UV-së në finalen e kompeticionit Moot Court Albania 2017.[:]

[:sq] Studentët e Departamentit të Drejtësisë: Dorjana Canaliaj;  Emiliana Bedini; Fjoralda Xhaferraj; Mersilda Lamaj; Aurela Tahiraj dhe Antonela Xhelaj përfaqësuan UV në kompeticionin MOOT COURT ALBANIA 2017, organizuar nga European Centre në Bashkëpunim me Civil Rights Defenders, duke u kualifikuar për në finalen kombëtare, që do të zhvillohet në Tiranë, në dt.Read More…