[:sq]Njoftim punësimi[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të plotë, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK   DEPARTAMENTI I INFERMIERISË   Personel akademik me angazRead More…

[:sq]Skema e vlerësimit të kandidatëve për Personel ndihmës akademik, (Sekretar mësimor) Departamenti i Drejtësisë[:]

[:sq] Të dhënat Pikë Shkollim dhe kualifikim të mëtejshëm Master profesional në fushën e Drejtësisë Master Shkencor në fushën e Drejtësisë   10 pikë   25 pikë Përvojë pune në profesion Eksperienca pune mbi 1 vit 1 pikë për çdo vit pune (jo më shumë se 5 pikë) Eksperienca pune si sekretare në institucione arsimore 2 pikë pRead More…

[:sq]CEREMONI DHURIMI LIBRASH[:]

[:sq]Njoftim! Dhurim nga Petrolifera nje fond librash me ndernjetësimin e Konsullatës Italiane, do i dhurohen Fakultetit të Shkencave Teknike. Ceremonia do të zhvillohet nesër në orën 11:00 pranë Fakultetit të Shkencave Teknike . Jeni të mirëpritur të merrni pjesë. Faleminderit![:]Read More…