[:sq]Njoftim[:]

[:sq]Njoftohen te gjithe studentet e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë se zevendesimi i mesimit per diten e neserme nuk do te zhvillohet per arsye te kushteve te veshtira atmosferike. Ky zvendesim do te behet ne nje kohe tjeter per te cilen do te njoftoheni. Ju faleminderit per mirekuptimin![:]Read More…

[:sq]KUPA PAVARESIA[:]

[:sq]     Ditën e premte, datë 24.11.2017, prej Universitetit “ Ismail Qemali”, Vlorë, nën kujdesin e veçantë të Zv. Rektorit, phd Enkelejd Mëhilli, dhe me mbështetjen e Bashkisë Vlorë, dhe në kuadër të festive të Nëntorit, u zhvilluan ndeshjet për kupën “Pavarësia” në volejboll dhe minifutboll. Aktiviteti parashikonte: 1- ndeshje miRead More…