[:sq]ATIVITET SPORTIV[:]

[:sq]Njoftim Në kuadrin e festave të Nëntorit Universiteti”Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Bashkinë Vlorë organizon ditën e Premte datë 24.11.2017 ora 1700 në Pallatin e Sportit “Flamurtari” aktivitet kulturor sportiv midis stafit, studentëve  të Universitetit tonë dhe gazetarëve të qytetit të Vlorës. Aktiviteti do të përfshij: Ndeshje Volejboll (femra staf UVRead More…