CEREMONIA E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI” VLORË

Ditën e Martë datë 31.10.2017  Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë  zhvilloi në ambientet e sallës “Rilindja” Ceremoninë e Diplomimit për vitin akademik 2016-2017 , një nga eventet më të rëndësishme dhe të shumëpritur për universitein dhe studentët . Ceremonia u hap me fjalën përshëndetëse të Rektorit Prof. Dr. Roland Zisi i cili uroi studentët për realizimin me sukses tëRead More…