Takimi me konsulentin e jashtëm të UV-së Dr.Shaban Sinani Akademik në Akademinë e Shkencave

Sot në Universitetin”Ismail Qemali” Vlorë pranë sallës “Rilindja” u zhvillua takimi me konsulentin e jashtëm të UV-së Dr.Shaban Sinani Akademik në Akademinë e Shkencave . Të pranishëm në këtë takim ishin pedagogë nga të gjitha departmamentet e UV-së të cilët janë duke ndjekur ciklin e tretë të studimeve e cila përfshin programet e studimit të Doktoraturës  dhe Read More…