» Njoftime FE

 

ORARI I LEKSIONEVE ONLINE PËR PROGRAMET BACHELOR DHE MASTER NË FAKULTETIN E EKONOMISË

22.03.2020

ORARI I LEKSIONEVE ONLINE PËR PROGRAMET BACHELOR DHE MASTER NË FAKULTETIN E EKONOMISË

Publikuar 22.03.2020

 

Prezantim i risive të Projektit “Smile Albania” nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit;

05.06.2019

Sot më datë 05.06.2019, në ambientet e Bibliotekës “Nermin Vlora Falaski”, të Universtitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Z. Blendi Klosi, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit me mbështetjen e Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Z. Flamur...
Lexo me shume »

Publikuar 05.06.2019

 

Hapja e sezonit turistik të Vlorës: Panairi Kulinar: Vlora Turistike Ju Mirëpret

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, morri pjesë në Celjen e Sezonit Turistik Veror 2019, Ditën e Premte datë 17.05.2019, ora 10:00, tek hapësira përpara laboratorit të Turizmit të Vlorës, në Lungomare u zhvillua panairi Kulinar. Aktivitiviteti kishtë si synim promovimin e...
Lexo me shume »

Publikuar 21.05.2019

 

1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018)

29.10.2018

Departamenti i Biznesit organizon "1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018) 1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018), me temë "Trends in Marketing and Tourism for Sustainable Development" do të zhvillohet në datat 13...
Lexo me shume »

Publikuar 29.10.2018

 

Sesioni informues i COORP

12.01.2018

Në datën 10 Janar 2018, në ambientet e sallës Rilindja të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë u zhvillua  Sesioni informues     mbi COORP – Collabrative Offline Online Research Platform, (për më tepër http://coorp.al/) një platformë bashkëpunimi shkencor për kërkuesit në Shqipëri me mbështetjen e PERFORM, një projekt i Swiss Agency...
Lexo me shume »

Publikuar 12.01.2018

 

Njoftim!

09.01.2018

Njoftim! Njoftohen të gjithë pedagogët e fakultetitë Ekonomisë dhe Departamentit të Drejtësisë (FSHH), gjithashtu studentet e programeve të studimit master të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë se nesër pranë sallës ”Rilindja" , në orën 10:00 organizohet  takim informues mbi platformën e bashkëpunimit shkencor për kërkuesit në Shqipëri COORP. ...
Lexo me shume »

Publikuar 09.01.2018

 

Konferenca Studentore e Hapur 2017

Konferenca Studentore e Hapur 2017 Sot për herë të parë në ambjentet e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë pranë sallës “Rilindja” u zhvillua “Konferenca Studentore e Hapur 2017”. Pjesëmarrës në këtë Konferencë ishin studentë nga gjithë hapësira Shqiptare, të cilët paraqitën...
Lexo me shume »

Publikuar 15.12.2017

 

Studentët e Fakultetit të Ekonomisë në kuadrin e festës së 1 Qershorit zhvilluan një aktivitet me femijet e shtepise se femijes.

01.06.2015

Studentët e Fakultetit të Ekonomisë në kuadrin e festës së 1 Qershorit zhvilluan një aktivitet me femijet e shtepise se femijes. Femijëve iu dha mundësia që edhe argëtoheshin tek Parku “Aulona”, si edhe të konsumonin pije freskuese. Njoftimi i plote

Publikuar 01.06.2015