njoftime

Ju e dini! Zgjedhja juaj për Universitet ka vetëm një emër. Universiteti i Vlorës!! 

Të dashur maturantë,

Tashmë Ju e dini! Zgjedhja juaj për Universitet ka vetëm një emër.
Universiteti i Vlorës!! 

Një Universitet i akredituar, me programe studimi të dyfishta dhe me një mundësi të madhe për mobilitete me bursë të plotë në Universitete Europiane! Për çdo pyetje mos hezitoni të na kontaktoni në info@univlora.edu.al

Ju mirëpresim!