njoftime

Të hënën më 23 Maj fillon Java Greke e Kulturës

Të hënën më 2️⃣3️⃣ maj fillon Java Greke e Kulturës❗️

Në Shqipëri po vijnë shumë artistë të rëndësishëm për evente në Tiranë, Gjirokastër, Korçë, Shkodër dhe jo vetëm❗️

#greeceinalbania_activities

jkn_greece_program_updated_19May