njoftime

[:sq]KIZ – Vendim 44 per shpalljen e fituesve ne zgjedhjet e Universitetit “Ismail Qemali” Vlore[:]

[:sq]KIZ – Vendim 44 per shpalljen e fituesve pe rektor dhe senat akademik te dale nga zgjedhjet e zhvilluara ne Universitetin “Ismail Qemali” Vlore, date 30.07.2020

Vendimi i plote[:]