[:sq]Konferenca shkencore ndërkombëtare[:]

[:sq]Konferenca shkencore ndërkombëtare me temë “Konsolidimi i shtetit dhe sfidat eurointegruese” Kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë të merrni pjesë në konferencën shkencore ndërkombëtare me temë “Konsolidimi i shtetit dhe sfidat eurointegruese”, e cila organizohet nga Fakulteti i Administratës Publike i Kolegjit AAB, në bashkëpunim me Universitetin “Ismail Qemali”, VlorRead More…