[:sq]DHURONI GJAK SHPETONI JETE[:]

[:sq]     Sot, në kuadrin e aktiviteteve sensibilizuese të “Programit të Dhurimit Vullnetar të Gjakut”, organizuar nga  Kryqi i Kuq dhe Banka e gjakut pranë Spitalit Rajonal, në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë, u zhvillua një seancë sensibilizim-dhurimi. Aktiviteti u zhvillua me mbështetjen e rektorit të universitetit, Prof. Dr.Roland Zisi NRead More…