[:sq]Njoftim[:]

[:sq]Pershendetje Ju njoftoj se ne baze te vleresimit te komisionit Ad-hoc me nr  shkrese 993 prot, date 07.11.2017, keni kaluar fazen e pare te vleresimit te dokumentave dhe duhet te paraqiteni diten e neserme dt 09.11.2017 ne oren 12:30 per te zhvilluar intervisten me komisionin e intervistes. Suksese[:]Read More…