VKM

[:sq]VKM Nr.808, datë 03.10.2015 Kuotat e Pranimit dhe Tarifat e Shkollimit në Programet e Specializimeve Afatgjata, të Ciklit të tretë të Studimeve, në fushën e Mjekësisë, për vitin akademik 2015-2016[:]

[:sq][tab]

[divider]

[divider]

[divider]

 

[divider]

[divider][divider]

[/tab_item]

[tab_item title=”VKM Nr.808, datë 03.10.2015″]

[/tab_item]

[/tab][:]