Ligje

[:sq]Ligj Nr.80/2015[:]

[:sq][tab]

[divider]

[divider]

[divider]

 

[divider]

[divider][divider]

[/tab_item]

[tab_item title=”Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë”]

[/tab_item]

[/tab][:]