Dekanati (FSHH)

 

Dekanati FSHH perbehet:

  1. Prof Asc .Aleks Trushaj – Dekani
  2. Dr. Aulona Haxhiraj – Zv/Dekan  Kërkimi Shkencor
  3. Dr. Migena Balla – Zv/Dekan Akademik
  4. Dr.Aranit Gjipali – Shef i dep.Edukimit
  5. Prof Asc. Gladiola Elezi – Shef i Dep. Gjuhes shqipe dhe letersise
  6. PhD. Erjon Hitaj- Përgjegjës i Departamentit  të Drejtësisë
  7. Prof. As. Dr. Armela Panajoti – Përgjegjës i Departamentit të Gjuhëve të Huaja