ZYRAT – Zyra e Projekteve,Investimeve dhe Kerkimeve Shkencore (Partneret)

Gjithashtu Universiteti ynë ka mundur të jetë  partner disa prej Universiteteve më në zë jashtë dhe Brenda vendit.

Disa prej tyre jane :

  • University of Leon
  • University of Ionnina
  • University Roma
  • American University
  • Washingtone State University
  • Clausthal University of Technology
  • University of Memphis
  • UniversitetiPrishtines
  • UniversitetiMitrovices
  • UniversitetiTiranës