» Të gjitha postimet

 

THIRRJE PËR PUNIME “Konferencë Ndëruniversitare Akademike 2020”

19.02.2020

THIRRJE PËR PUNIME Konferencë Ndëruniversitare Akademike 2020 Tiranë, më 15 maj 2020     Të nderuar kolegë,   Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në të Parën Konferencë Ndëruniversitare Akademike, me temë: “Sfidat e Arsimit të Lartë dhe Kërkimit...
Lexo me shume »

Publikuar 19.02.2020

 

Vendimi Nr 64 – Celjen e procedurave për ngritjen e komisionit të apelimit në UV

Vendimi Nr 64 i Senatit Akademik - Celjen e procedurave për ngritjen e komisionit të apelimit në UV Vendimi i plotë

Publikuar 18.02.2020

 

Mundësi punësimi pranë BKT Dega Vlorë

Ftohen të gjithë studentët e diplomuar në degët e Fakultetit të Ekonomisë të aplikojnë për një pozicion pune të publikuar prej "Banka Kombëtare Tregtare, Dega Vlorë". Informacion më i plotë mbi dokumentat dhe mënyrën e aplikimit e gjeni në faqen...
Lexo me shume »

Publikuar 17.02.2020

 

Ftese per pjesemarrje në datat 17-18 mars 2020 ‘Simpoziumin e III Ndërkombëtar mbi Letërsinë dhe Kulturën Hispanike’.

12.02.2020

Ftese per pjesemarrje në datat 17-18 mars 2020 'Simpoziumin e III Ndërkombëtar mbi Letërsinë dhe Kulturën Hispanike'. Formati i kerkuar per publikimin Thirrja Formulari

Publikuar 12.02.2020

 

APLIKIME PËR BURSA 2020 NË TURQI

                                   APLIKIME PËR BURSA 2020 NË TURQI Qeveria Turke u ofron mundësi për bursa afatgjata dhe afatshkurtëra studentëve dhe kërkuesve nga e gjithe bota nën programin “Türkiye Scholarships”, ku përfshihen studimet universitare, pasuniversitare, kërkimi shkencor dhe mësimin e gjuhës në...
Lexo me shume »

Publikuar 05.02.2020

 

Thirrje për mobilitet stafi për trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Institutin Politeknik të Portos (Polytechnic Institute of Porto) në Portugali.

Thirrje për mobilitet stafi për trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Institutin Politeknik të Portos (Polytechnic Institute of Porto) në Portugali.  Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Institutin Politeknik të Portos (Polytechnic...
Lexo me shume »

Publikuar 04.02.2020

 

Bursa Erasmus +për mësimdhënie/trajnim Universitetin Kazimierz Wielki (Kazimierz Wielki University) në Poloni.

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility Universitetin Kazimierz Wielki (Kazimierz Wielki University) në Poloni. Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Kazimierz Wielki (Kazimierz Wielki University) në Poloni,...
Lexo me shume »

Publikuar 04.02.2020

 

Pedagoget e Fakultetit të Shëndetit Publik morrën pjesë në trajnimin “Walk-Through for Universities on Universal Treatment Curriculum for Substance Use Disorders”

Pedagoget e Fakultetit të Shëndetit Publik morrën pjesë në trajnimin 4 ditor (3-7 shkurt): Walk-Through for Universities on Universal Treatment Curriculum for Substance Use Disorders – Përshkrimi i kurrikulës universale të trajtimit për çrregullimet nga përdorimi i substancave (UTC 1...
Lexo me shume »

Publikuar 04.02.2020

 

Bursa Erasmus + për mësimdhënie/trajnim në Universitetin Wrocław (University of Wrocław) në Poloni.

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Wrocław (University of Wrocław) në Poloni.   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin Wrocław (University of Wrocław), Poloni,...
Lexo me shume »

Publikuar 03.02.2020

 

Bursa Erasmus + për studentët në Universitetin e Ishujve Baleare (University of the Balearic Islands) në Spanjë

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Ishujve Baleare (University of the Balearic Islands) në Spanjë.   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë (UV), në bashkëpunim me Universitetin...
Lexo me shume »

Publikuar 31.01.2020

 

Programin e bursave specifike të Universitetit të Klagenfurtit.

30.01.2020

Informacion lidhur me programin e bursave specifike të Universitetit të Klagenfurtit. Aplikimet për këtë program inovativ të bursave mund të dorëzohen deri më 1 Mars 2020. Aplikantë të të gjitha kombësive, që kanë përfunduar një diplomë bachelor në Shqipëri, e cila është...
Lexo me shume »

Publikuar 30.01.2020

 

Bursa Erasmus + për mësimdhënie në Universitetin Eötvös Loránd, Hungari

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Eötvös Loránd (Eötvös Loránd University) në Hungari.  Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë (UV) në bashkëpunim me Universitetin Eötvös Loránd, në Hungari në kuadër...
Lexo me shume »

Publikuar 28.01.2020

 

Mundësi studimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Informacion  për mundësi studimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. https://mip-aadf.org/master/master/ Programi Master dhe Internship (MIP) është krijuar në vitin 2016 nga Fondacioni Shqiptaro–Amerikan për Zhvillim (AADF), për t’u ofruar profesionistëve të rinj dhe me potencial lidershipi, mundësi studimi në nivel Master në SHBA. AADF ka...
Lexo me shume »

Publikuar 28.01.2020

 

Recruitment of postdoctoral fellow of Chaoyang Unviersity of Technology Taiwan

For Further information: Recruitment-postdoctoral-fellowCYUT English-Medium-Instruction PHD_flyer

Publikuar 28.01.2020

 

Takim për shkembimin e eksperiencës dhe rasteve të suksesit mes UV-së  dhe projektit zviceran Aftësi për punë.

Sot, në datë 22/01/2020, në mjediset e Rektoratit,  Prof. Dr. Roland Zisi priti përfaqësues të Agjensisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim për një takim pune të rëndësishëm në kuadrin e aktiviteteve me qëllim shkembimin e eksperiencës dhe rasteve te suksesit...
Lexo me shume »

Publikuar 28.01.2020

 

Bursa Erasmus + për mësimdhënie/trajnim në Universitetin Politeknik të Timisoarës (Polytechnic University of Timisoara) në Rumani

 Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Politeknik të Timisoarës (Polytechnic University of Timisoara) në Rumani Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë (UV) në bashkëpunim me universitetin Politeknik të Timisoarës...
Lexo me shume »

Publikuar 27.01.2020

 

Trajnimi mbi shkrimin e një projekt cilësor pranë Qendrës Kërkimore Shkencore në Fakultetin e Shëndetit Publik

Me kërkesë së Drejtueses së Qendrës Kërkimore Shkencore në Fakultetin e Shëndetit Publik për trajnimin dhe rritjen e kapacitetit të stafit të Qendrës mbi shkrimin e projekt propozimeve cilësore dhe aplikimin për fonde/grante kërkimore, Sektori i Marrëdhenieve me Jashtë dhe...
Lexo me shume »

Publikuar 24.01.2020

 

Bursa Erasmus +, për personel për mësimdhënie pranë Universitetit Perëndimor të Timisoarës (West Timisoara University) në Rumani

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Perëndimor të Timisoarës (West Timisoara University) në Rumani Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me universitetin Perëndimor të Timisoarës (West...
Lexo me shume »

Publikuar 23.01.2020

 

Bursa Erasmus + për personelin, për mësimdhënie/trajnim pranë Universitetit Perëndimor Atika (West Attica University) në Greqi.

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility Universitetin Perëndimor Atika (West Attica University) në Greqi. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin Perëndimor Atika (West Attica University) në...
Lexo me shume »

Publikuar 23.01.2020

 

The International Visegrad Fund is now offering Master’s and Post-Master’s scholarships to study at universities in the Visegrad Group (V4) countries (Czechia, Hungary, Poland, Slovakia).

The International Visegrad Fund is now offering Master’s and Post-Master’s scholarships to study at universities in the Visegrad Group (V4) countries (Czechia, Hungary, Poland, Slovakia). Students/researchers can apply for study/research at any accredited higher-education institution within V4 countries for up to 4 semesters. The...
Lexo me shume »

Publikuar 22.01.2020

 

Zhvillohet seminari i akredituar nga QKEV “Antibiotikët; antibiotiko-rezistenca sfidë për shëndetin global”

  Ditën e shtunë, dt 11.01.2020, pranë ambienteve të Fakultetit të Shëndetit Publik, UV, u zhvillua seminari i akredituar nga QKEV me 6 kredite për ofruesit e kujdesit shëndetësor, me temë; “Antibiotikët; antibiotiko-rezistenca sfidë për shëndetin global” Realizimi i këtij...
Lexo me shume »

Publikuar 21.01.2020

 

Hapet proçesi i vetëkandidimit për anëtarë të Këshillit të Etikës në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë.

Njoftohet i gjithë personeli akademik, personeli ndihmësakademik dhe ai administrativ se me Vendim të Senatit Akademik është miratuar çelja e procesit të vetëkandidimit për anëtarë të Këshillit të Etikës në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë. Në zbatim të nenit 28, të Statutit të...
Lexo me shume »

Publikuar 17.01.2020

 

Marrëveshje bashkëpunimi midis UV-së dhe Certipass digital skills për platformën Europiane EiPASS

Firmoset nga Rektori i UV-së,  Prof. Dr. Roland Zisi dhe  përfaqësuese  ligjore e EiPASS për Shqipërinë dhe Rajonin, Znj. Anila Busho,  marrëveshja e bashkëpunimit midis dy institucioneve për përdorimin e platformës europiane të patentimit të njohurive dixhitale EiPASS në kuadër...
Lexo me shume »

Publikuar 17.01.2020

 

Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën e 7-të Shkencore – ‘‘Sfidat Shkencore për Zhvillim të Qëndrueshëm – 2020”, 18 Prill 2020, Strugë,

Dear All, International University of Struga, calls You to participate in the 7th Scientific Conference – “Scientific Challenges for Sustainable Development SCfSD, 2020” which will be held on 18th of April 2020, in Struga, R.North Macedonia. The deadline for abstract...
Lexo me shume »

Publikuar 16.01.2020

 

Urdhër Nr. 8, Datë 14.01.2020 Për Procesin Zgjedhor për Autorite dhe Organe Drejtuese në IAL Publike

15.01.2020

Urdhër Nr. 8, Datë 14.01.2020 Për Procesin Zgjedhor për Autorite dhe Organe Drejtuese në IAL Publike I MASR. Urdhër i Plotë: 

Publikuar 15.01.2020

 

1st ASECU Youth Winter School

1st ASECU Youth Winter School “Via Carpatia – a route to the future: Socio-economic and geopolitical aspects”   The organizer of the event is the University of Rzeszow, Faculty of Economics (Poland). We invite you to join the ASECU Youth family, get engaged in lively...
Lexo me shume »

Publikuar 13.01.2020

 

Trashëgimia kulturore e Lefter Çipës, pasuri kombëtare

MSc. Albert Habazaj *  – Parafjalë Lefter Çipa është ndër etnofolkloristët më të shquar të trashëgimisë kulturore, ndër poetët më interesantë e poet atipik, me botën dhe profilin e tij, sa rebel si stuhia e malit, aq të dhembshuruar si...
Lexo me shume »

Publikuar 13.01.2020

 

Bursa Erasmus + stafi për mësimdhënie/trajnim në “State University of Applied Sciences”, Racibórz, Poloni

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Shteteror të Shkencave të Zbatuara (State University of Applied Sciences) në Racibórz, Poloni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me...
Lexo me shume »

Publikuar 07.01.2020

 

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë organizon promovimin e librit Aubrey Herbert dhe Shqipëria e Pavaru promovimin e librit Aubrey Herbert dhe Shqipëria e Pavarur

Qendra e Studimeve Albanologjike dhe Ballkanologjike në bashkëpunim me Bibliotekën Shkencore “Nermin Vlora Falaschi”, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, organizuan promovimin e librit “Aubrey Herbert dhe Shqipëria e Pavarur”, një nga studimet më të mira të historianografisë shqiptare, me autor Muharrem Shqarri. Diplomati...
Lexo me shume »

Publikuar 29.12.2019

 

Bursa për studentë, të diplomuar dhe kërkues shkencorë

Për vitin akademik 2020/21, Ministria Austriake e Arsimit, Shkencës dhe Hulumtimit ofron sërish bursa për studentë, të diplomuar dhe kërkues shkencorë. Ofertat mund t’i gjeni në këtë link: https://grants.at// (gjermanisht dhe anglisht)  

Publikuar 29.12.2019

 

Open Call for two External Evaluates For the ERASMUS+ project MARDS

For the ERASMUS+ project MARDS “Reforming doctoral studies in Montenegro and Albania – good practice paradigm” Project Nr: Grant: 598465-EPP-1-2018-1-ME-EPPKA2-CBHE-SP we are inviting interested candidates to apply as the external evaluators. The project consortium involves multiple higher education institutes, ministries,...
Lexo me shume »

Publikuar 23.12.2019

 

Workshop me temë “Studentët dhe tregu i punës”

Më datë 18.12.2019 në mjediset e Universitet “Ismail Qemali” Vlorë u organizua Workshop-i me temë “Studentët dhe tregu i punës”. Qëllimi i të cilit ishte përmirësimi i përmbajtjes së programeve të studimit dhe përshtatjes së vazhdueshme me kërkesat e tregut...
Lexo me shume »

Publikuar 22.12.2019

 

Thirrje për bursa në Universitetin Shteteror të Shkencave të Zbatuara Racibórz

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Shteteror të Shkencave të Zbatuara (State University of Applied Sciences) në Racibórz   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim...
Lexo me shume »

Publikuar 22.12.2019

 

Dita Kombëtare Informuese Erasmus+

Zyra Kombëtare Erasmus+ në bashkëpunim me Agjensinë Ekzekutive për Arsimin, Mediat dhe Kulturën në Bruksel organizoi më 17.12.2019 në ambjentet e Europe House në Tiranë, Ditën Kombëtare Informuese Erasmus+. Aktiviteti kishte për qëllim promovimin e Programit Erasmus+, informimin mbi mundësitë...
Lexo me shume »

Publikuar 18.12.2019

 

Njoftim

Të nderuar studentë dhe pedagogë! Ju njoftojmë se, Ceremonia e Diplomimit të Studentëve të Vitit Akademik 2018 - 2019, do të zhvillohet në datën 19 dhjetor(ditën e enjte), në Pallatin e Lojrave me dorë, ora 17:00. Ftohen të marrin pjesë...
Lexo me shume »

Publikuar 14.12.2019

 

Bursa Shtetërore nga Qeveria e Hungarisë

Ju bëjmë me dije se Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus, për vitin akademik 2020-2021, ka shpallur programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum” për shtetasit e huaj, të cilët dëshirojnë të ndjekin studimet pranë universiteteve publike të Hungarisë.  Ju...
Lexo me shume »

Publikuar 13.12.2019

 

UCTM-UV: workshop dy ditor mbi kërkimin shkencor me impakt në zhvillimin e qëndrueshëm

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit midis Universitetit "Ismail Qemali" Vlorë dhe Universitetit të Teknologjive Kimike dhe Metalurgjike, Sofie,  Bullgari, në datat 9dhe 10 Dhjetor, 2019 u zhvillua workshop-i me temë: Kërkimi Akademik me impakt në zhvillimin rajonal. Ky takim...
Lexo me shume »

Publikuar 13.12.2019

 

Aktivitet informues nga Departamenti i Drejtësisë

Në datën 22 Nëntor u zhvillua aktiviteti informues për nismën ligjvënëse të zgjedhësve, organizuar nga Qendra për Nisma Ligjore Qytetare në bashkëpunim me Universitetin “Ismail Qemali”, Fakultetin e Shkencave Humane dhe Drejtësisë, Departamenti i Drejtësi. Ky aktivitet u drejtua nën...
Lexo me shume »

Publikuar 13.12.2019

 

Bashkohu me ne në bamirësi

Universiteti"Ismail Qemali " Vlorë si çdo fundvit do të organizoj një festë bamirësie për fëmijët e "Shtëpisë së foshnjes Vlorë" dhe fëmijët e shkollës "PLM " Ju ftojmë të gjithëve të bëheni pjesë e nismës tonë "Festat duan dashuri" duke...
Lexo me shume »

Publikuar 11.12.2019

 

Bursa Erasmus +për student pranë Universitetit Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me universitetin...
Lexo me shume »

Publikuar 11.12.2019

 

Call for papers ASECU

Dear Members of ASECU We are glad  to inform you 16th International Conference 2020 of ASECU is going  to be organized in Novosibirsk, Russia  on the 21-22 May 2020,  under the topic: GLOBAL SOCIAL AND ECONOMIC CHALLENGES AND REGIONAL DEVELOPMENT The Conference...
Lexo me shume »

Publikuar 11.12.2019

 

Publikimi i Raportit të Analizës së Pyetësorëve të Studentëve

Në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.531, datë 11.09.2018 “ Për Miratimin e Kodit të Cilësisë së Arsimit të Lartë”, Standarti VI.5, Kriteri.2 është përpiluar Raporti i Analizës së Pyetësorëve të Studentëve për Cilësinë e Mësimdhënies për çdo...
Lexo me shume »

Publikuar 11.12.2019

 

TRAJNIM PËR RRITJE KAPACITETESH I STAFIT AKADEMIK TË FAKULTETIT TË SHËNDETIT PUBLIK

TRAJNIM PËR RRITJE KAPACITETESH I STAFIT AKADEMIK TË FAKULTETIT TË SHËNDETIT PUBLIK (manipulimi i manikinëve të Qendrës Simulatore për Trajnimin Shëndetësor)   Në përmbushje të Objektivave 3, 4 të Zhvillimit të Qëndrueshëm për Shëndet e Mirëqënie dhe Edukim Cilësor, Fakulteti...
Lexo me shume »

Publikuar 10.12.2019

 

QENDËR SIMULATORE PËR TRAJNIM SHËNDETËSOR

QENDËR SIMULATORE PËR TRAJNIM SHËNDETËSOR pranë Fakultetit të Shëndetit Publik Për herë të parë në vitin akademik 2019-2020 në Fakultetin e Shëndetit Publik, Universiteti i Vlorës, filloi funksionimin Qendra Simulatore për Trajnim Shëndetësor, që synon përmirësimin e cilësisë së procesit...
Lexo me shume »

Publikuar 10.12.2019

 

Trajnimi BLSD ‘‘Basic Life Support and Defibrillation’’

Trajnimi BLSD ‘‘Basic Life Support and Defibrillation’’ Në kuadrin e aktiviteteve në vazhdimësi për rritjen e kapaciteteve të stafit, studentëve dhe alumnit, Fakulteti i Shëndetit Publik në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore, më datë 23.11.2019, zhvilluan trajnimin teoriko-praktik...
Lexo me shume »

Publikuar 10.12.2019

 

Thirrje për bursa studimi për studentët në Universitetin e Padovës

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Padovës në Itali Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin e Padovës në Itali në kuadër të...
Lexo me shume »

Publikuar 07.12.2019

 

Thirrje për bursa studimi për studentët ë Jan Kochanowski University of Kielce (UJK), Poloni

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Jan Kochanowski University of Kielce (UJK), Poloni   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Jan Kochanoëski University of Kielce...
Lexo me shume »

Publikuar 07.12.2019

 

Bursa Erasmus+ për studentët në Universitetin Oulu, Finland

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Oulu (University of Oulu) në Finland. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin Oulu në Finland, në kuadër...
Lexo me shume »

Publikuar 03.12.2019

 

Bursa Erasmus + për studentët në Universita degli Studi di Bergamo, Italy

ERASMUS+ HIGHER EDUCATION STUDENTS MOBILITY - KEY ACTION 107 - International Credit Mobility Project - 2019-1-IT02-KA107-061514 Call for Applications Student Mobility for Studies Academic Year 2019-20 (second semester) Art. 1. Purpose of the Call and General Regulations 1.1 This call...
Lexo me shume »

Publikuar 03.12.2019

 

Bursa Erasmus +për studentët në Universitetin Aurel Vlaicu të Aradit, Rumani

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Aurel Vlaicu të Aradit (Aurel Vlaicu University of Arad) në Rumani. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin...
Lexo me shume »

Publikuar 03.12.2019

 

Trajnim: “Hapat dhe Teknikat e Shkrimit të një Projekt Propozimi Cilësor”.

Drejtoria e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve (Sektori i Marrëdhenieve me Jashtë dhe Projekteve) pranë UV-së organizoi në dt. 25 Nëntor 2019 pranë Bibliotekës së Godinës C, trajnimin me temë “Hapat dhe Teknikat e Shkrimit të një Projekt Propozimi Cilësor”. Trajnimi...
Lexo me shume »

Publikuar 03.12.2019

 

Bursa Erasmus + stafi për mësimdhënie/trajnim në Universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin...
Lexo me shume »

Publikuar 02.12.2019

 

Bursa Erasmus + stafi për mësimdhënie/trajnim në Universitetin Teknologjik Bialystok, Poloni

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Teknologjik Bialistok në Poloni Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me universitetin Teknologjik Bialistok në Poloni në kuadër të Programit...
Lexo me shume »

Publikuar 02.12.2019

 

Njoftim

  Datë 02.12.2019 vijon mësimi. Njoftohen pedagogët dhe studentët e Universitetit "Ismail Qemali" Vlorë, se ditën e Hënë, datë 02.12.2019, vijon sërish procesi mësimor, sipas Kalendarit Akademik të njoftuar qysh në fillim të vitit akademik. Suksese! Rektori Prof. Dr. ROLAND...
Lexo me shume »

Publikuar 01.12.2019

 

Falenderim!

Falenderojmë studentët, ish studentët, personelin akademik, administrativ të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, dhe të gjithë qytetarët Vlonjat që u solidarizuan me thirjen e këshillit studentor dhe përfaqësuesit e studentëve në senatin akademik për të mbledhur ndihma për të prekurit nga...
Lexo me shume »

Publikuar 28.11.2019

 

Njoftim i rëndësishëm: Këshilli Studentor Ju Fton të jepni kontributin tuaj:

Njoftim i rëndësishëm Këshilli Studentor dhe përfaqësuesit e studentëve në Senatin Akademik të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, ju bëjnë thirje të gjithë studentëve të Universitetit “Ismail Qemali” dhe qytetarëve vlonjat të ofrojnë ndihmën e tyre për të prekurit nga tërmeti,...
Lexo me shume »

Publikuar 27.11.2019

 

PEZULLIMIN E PROCESIT MËSIMOR NË 26 DHE 27 NËNTOR 2019

NJOFTIM I RËNDËSISHËM REKTORATI NJOFTON PËR PEZULLIMIN E PROCESIT MËSIMOR NË UNIVERSITETIN "ISMAIL QEMALI" VLORË, NË DATAT 26 DHE 27 NËNTOR 2019, DHE ZËVENDËSIMIN E TYRE NË DITËT NË VAZHDIM, PAS FESTAVE ZYRTARE.

Publikuar 26.11.2019

 

PËR SHKAK TË SITUATËS SË SHKAKTUAR NGA TËRMETI I DITËS SË SOTME ANULLOHET CEREMONIA E DIPLOMIMIT

PËR SHKAK TË SITUATËS SË SHKAKTUAR NGA TËRMETI I DITËS SË SOTME ANULLOHET CEREMONIA E DIPLOMIMIT

Publikuar 26.11.2019

 

PEZULLOHET MËSIMI NË UNIVERSITETIN “Ismail Qemali” Vlorë PËR SOT

Për shkak të situatës në vend pezullohet mësimi në Universitertin "Ismail Qemali" Vlorë për sot, datë 26 nëntor 2019.

Publikuar 26.11.2019

 

Nënshkruhen marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin Zielona Gora, Poloni

Në datën 8 nëntor 2019 në mjediset e Rektoratit të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë u nënshkruan dy marrëveshje, një Memorandum Mirëkuptimi dhe një Marrëveshje e Përgjithshme për Bashkëpunim Akademik, midis Universitetit Zielona Gora, Poloni dhe Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë. Prof....
Lexo me shume »

Publikuar 22.11.2019

 

Konferenca e katërt për studime gjuhësore, letrare dhe kulturore “LANGUAGES TRAVEL THE WORLD: Challenges and Perspectives in Language, Literary and Cultural Studies in the Technological Era”, 9 nëntor 2019

Në datën 9 nëntor 2019 u zhvillua konferenca e katërt për studime gjuhësore, letrare dhe kulturore “LANGUAGES TRAVEL THE WORLD: Challenges and Perspectives in Language, Literary and Cultural Studies in the Technological Era”, organizuar nga  Departamenti i Gjuhëve të Huaja,...
Lexo me shume »

Publikuar 22.11.2019

 

Aktivitet në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Diabetit

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Diabetit, Fakulteti i Shëndetit Publik, Departamenti i Infermierisë organizoi aktivitetin promocional me temë: “Depistimi i hershëm i diabetit dhe hipertensionit, një sfidë për parandalimin e shumë sëmundjeve”. Ne aktivitet u bënë matje të glicemisë...
Lexo me shume »

Publikuar 22.11.2019

 

Zhvillohet leksion të hapur me studentët e programeve të infermierisë, me Dr Angelika Jakuboswka, Medical University Gdanski, Poloni

Në Fakultetin e Shëndetit Publik u realizuar një leksion i hapur me studentet e vitit te parë, Dega Infermier i Përgjithshëm, me Dr Angelika Jakuboswka, Medical University Gdanski, Poloni dhe një student i vitit të parë të Masterit Shkencor në...
Lexo me shume »

Publikuar 22.11.2019

 

Seminar trajnues për student nga DPPI në bashkëpunim me Qendrën e Zhvillimit Rajonal dhe Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë 

Seminar trajnues për student nga DPPI në bashkëpunim me Qendrën e Zhvillimit Rajonal dhe Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë    U zhvillua Seminari trajnues i Drejtorisë së Përgjithshme të Pronësisë Intelektuale në bashkëpunim me Qendrën e Zhvillimit Rajonal pranë Universitetit "Ismail Qemali"...
Lexo me shume »

Publikuar 21.11.2019

 

Shpallen vendet e lira, për të kandiduar si anëtarë të asamblesë së Akdemisë së Shkencave.

Bashkëlidhur mund të gjeni Vendimin e Kryesisë Nr. 37, datë 11.11.2019, "Për ngritjen e komisioneve shkencore pranë Akademisë së Shkencave, shpalljen e vendeve të lira dhe fushave përkatëse për pranimet e reja në Asamblenë e ASH-së, lëvizjet e brendshme dhe...
Lexo me shume »

Publikuar 19.11.2019

 

CEREMONIA E DIPLOMIMIT

CEREMONIA E DIPLOMIMIT, VITI AKADEMIK 2018 – 2019 Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë ka kënaqësinë t’ju njoftojë se ditën e Martë, Datë 26 Nëntor, Ora 17.00, në ambientet e Pallatit të Sportit “Flamurtari” do të zhvillohet CEREMONIA E DIPLOMIMIT, për vitin...
Lexo me shume »

Publikuar 19.11.2019

 

Takim vjetor i Këshillit dhe Asamblesë së Komunitetit të Universiteteve të Mesdheut CMU

18.11.2019

Takim vjetor i Këshillit dhe Asamblesë së Komunitetit të Universiteteve të Mesdheut CMU në  Universitetin Eastern Mediterrean University, Qipro e Veriut, në datat 25 dhe 26 tetor 2019 në Famagusta, Qipro e Veriut. Universiteti Ismail Qemali merr pjesë në Asamblesë së Komunitetit...
Lexo me shume »

Publikuar 18.11.2019

 

Bursa Erasmus + për studentët nëBialystok University of Technology në Poloni

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Teknologjik të Bialystok-ut (Bialystok University of Technology) në Poloni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin Teknologjik të...
Lexo me shume »

Publikuar 14.11.2019

 

Bursa Erasmus + për Studentët në Universitetin e Salernos në Itali

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos në Itali.   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Salernos (University of Salerno )...
Lexo me shume »

Publikuar 14.11.2019

 

Bursa Erasmus+ për studentët në Universitetin Politeknik të Timisoarës në Rumani

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Politeknik të Timisoarës në Rumani Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Politeknik të Timisoarës në Rumani, në kuadër...
Lexo me shume »

Publikuar 14.11.2019

 

Bursa Erasmus + për studentët në Universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me universitetin...
Lexo me shume »

Publikuar 13.11.2019

 

Bursa për studentët Erasmus +në Universitetin Perëndimor të Timisoarës, Rumani

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Perëndimor të Timisoarës (West Timisoara University) në Rumani Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me universitetin Perëndimor të Timisoarës...
Lexo me shume »

Publikuar 13.11.2019

 

Universiteti “Ismail Qemali” nënshkruan anëtarësinë në Magna Charta Universitatum

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë është universiteti i parë publik shqiptar që firmos rezolutën e Magna Charta Universitatum Në datat 16 dhe 17 tetor 2019, Universiteti McMaster në Hamilton, Ontario, Kanada priti delegatë rektorë dhe akademikë nga mbarë bota në zhvillimet...
Lexo me shume »

Publikuar 11.11.2019

 

Promovim i programeve Erasmus+ me Znj. Patricia Stanciu, Universiteti i Transilvanisë, Brasov, Rumani

Me qëllim disiminimin  dhe promovimin e programit Erasmus+ ICM  si dhe nxitjen e studentëve për t’u bërë përfitues të bursave të studimit/ praktika mësimore  në universitetet me të cilët UV ka bashkëpunim, Drejtoria e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve,...
Lexo me shume »

Publikuar 11.11.2019

 

Takim Bashkëpunimi Ndërinstitucional në Fushën e Arsimit të Lartë me Institucione të Arsimit të Lartë të Kinës.

Gjatë qëndrimit në vizitën disa ditore në Republikën Popullore të Kinës Zv. Rektori për Kërkimin Shkencor, Phd. Sokol Bana si pjesë e delegazionit zyrtar të kryesuar nga zv. Ministri i Arsimit Sportit dhe Rinisë z. Redi Shtino zhvilloi takime me...
Lexo me shume »

Publikuar 11.11.2019

 

“GJYKATA E HAPUR” mbërrin në Universitetin “Ismail Qemali” në Vlorë.

INFOCIP prezanton gjetjet e studimit për vonesat gjyqësore Në fund të vitit 2018, INFOÇIP ndërmori një vlerësim për Gjykatat e Apelit Vlorë dhe gjykatën e Rrethit Vlorë për evidentimin e situatës së vonesave gjyqësore në shqyrtimin e çështjeve të themelit...
Lexo me shume »

Publikuar 11.11.2019

 

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe AADF

Në datë, 17.10.2019 Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor I Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe  Z. Michael D. Granoff, BoD AADF nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit në kuadër të projektit “Debating Economics”. “Debating Economics” është një program kombëtar afatgjatë, që do të...
Lexo me shume »

Publikuar 05.11.2019

 

Thirrje për bursa studimi në Universitetin Teknologjik Riga, Letoni.

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Teknologjik Riga, Letoni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin Teknologjik të Rigës në Letoni, në kuadër të...
Lexo me shume »

Publikuar 04.11.2019

 

Dhurimi i 154 titujve, në kuadrin e bashkëpunimit midis Akademisë së shkencave të Shqipërisë  dhe Universitetit “ Ismail Qemali”, Vlorë

Në datë 01.11.2019, në orën 13.00, në sallën “Rilindja”, në kuadrin e bashkëpunimit midis Akademisë së shkencave të Shqipërisë  dhe Universitetit “ Ismail Qemali”, Vlorë, u zhvillua ceremonia e dhurimit prej Akademisë së Shkencave të Shqipërisë,  496 librave të shpërndarë...
Lexo me shume »

Publikuar 04.11.2019

 

Thirrje për bursa studimi për studentët, Erasmus +, në Universitetin e Wroclaw, në Poloni.

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Wroclaw, në Poloni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me University of Wroclaw në Poloni, në kuadër të...
Lexo me shume »

Publikuar 01.11.2019

 

Erasmus+ “Seminar Contact” me Ballkanin Perëndimor

Erasmus+ “Seminar Contact” me Ballkanin Perëndimor, u zhvillua në datat 24-25 Tetor, në Tiranë. Ky seminar mblodhi së bashku përfaqësues të zyrave të marrëdhënieve me jashtë/projekteve akademikë, prej rreth 200 institucionesh të Arsimit të Lartë nga 34 vende të Programit...
Lexo me shume »

Publikuar 29.10.2019

 

Takim midis përfaqësuesve të Këshillave Studentorë dhe Përfaqësueses së studentëve në Bordin e Administrimit

Në orën 11.00 të datës 28.10.2019, në ambientet e Bibliotekës qëndrore të UV, u zhvillua një takim informues midis znj. Anjeza Shiko, përfaqësuese e studentëve në Bordin e Administrimit dhe përfaqësueseve të Këshillave Studentorë në nivel universiteti dhe fakultetesh të...
Lexo me shume »

Publikuar 29.10.2019

 

Settimana della Lingua Italiana 2019

Il Dipartimento di Lingue Straniere (la Facoltà di Scienze Umane dell’UV) partecipa attivamente alla Settimana della Lingua Italiana nel mondo 2019, in stretta collaborazione con il Consolato Generale di Valona, ospitando le lezioni di docenti e ricercatori provenienti da più...
Lexo me shume »

Publikuar 25.10.2019

 

Festohet 25 vjetori i Universitetit “ Ismail Qemali”

Në orën 10.30 të datës 23.10.2019, në ambientet e sallës “Rilindja” u zhvillua ceremonia e festimit solemn të 25 vjetorit të themelimit të universitetit “ Ismail Qemali”. Në ceremoni, përveç studentëve, pedagogëve, dhe punonjësve të UV, morën pjesë edhe shumë...
Lexo me shume »

Publikuar 25.10.2019

 

Njoftim! Hapjet e thirrja per aplikim per profesore te ftuar prane universitetit te Torinos!

23.10.2019

Njoftim! The University of Torino is pleased to invite applications for its Visiting Professors Programme. The new call offers 2 vacant positions to professors from EU and non-EU countries for the academic year 2019-2020. Applications can be submitted until November...
Lexo me shume »

Publikuar 23.10.2019

 

Panairi i “Study in Europe” ne Tiranë

22.10.2019

Për një mundësi studimi, kërkimi dhe edukimi ne nje shtet tjeter Europian? Kliko këtu

Publikuar 22.10.2019

 

Listat e aplikantëve për raundin e 3-të në Universitetin e Vlorës

18.10.2019

Fakulteti i Ekonomise Administrim Biznesi Menaxhim Turizmi Marketing Financë Kontabilitet Ekonomiks Fakulteti i Shëndetit Publik Infermieri e Përgjithshme Infermieri Mami Fakulteti i Shkencave Humane Drejtësi Gjuhë Angleze Gjuhë Italiane Gjuhë Shqipe dhe Letërsi Histori Gjeografi Mësuesi për Arsimin Fillor Mësuesi...
Lexo me shume »

Publikuar 18.10.2019

 

Thirrje për bursa studimi për studentët në Kazimierz Wielki University

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Kazimierz Wielki University (UKW) në Poloni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Kazimierz Wielki University (UKW) në Poloni në...
Lexo me shume »

Publikuar 18.10.2019

 

Thirrje për bursa studimi në Universitetin Perëndimor Atika

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Perëndimor Atika (West Attica University) në Greqi Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin  Perëndimor Atika (West Attica...
Lexo me shume »

Publikuar 18.10.2019

 

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim Universitetin e Opoles

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Opoles (University of Opole), Poloni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me e Opoles (University of Opole), Poloni, në...
Lexo me shume »

Publikuar 18.10.2019

 

Thirrje për bursa studimi për studentët Erasmus +

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos në Itali. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Salernos (University of Salerno ) në...
Lexo me shume »

Publikuar 18.10.2019

 

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim Erasmus+

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos në Itali. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Salernos (University of Salerno ) në Itali...
Lexo me shume »

Publikuar 18.10.2019

 

Konferenca Shkencore Ndërkombëtare me temë: “MARRËDHËNIET SHQIPTARO-KINEZE: TRADITA, GJËNDJA DHE E ARDHMJA”

16.10.2019

Me rastin e 70-vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe Kinës, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, në bashkëpunim me Universitetin e Gjuhëve të Huaja, Pekin, Akademinë e Shkencave të Shqipërisë dhe Universitetin “Eqrem Çabej”, Gjirokastër organizoi konferencën shkencore ndërkombëtare me...
Lexo me shume »

Publikuar 16.10.2019

 

Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, nderon me titullin “Doctor Honoris Causa”, z. Robert Menasse

Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, nderon me titullin “Doctor Honoris Causa”, z. Robert Menasse Fjala e Prof. Dr Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, në ceremoninë e nderimit me titullin “Doctor Honoris Causa”, të z.Robert Menasse Të...
Lexo me shume »

Publikuar 16.10.2019

 

“Erasmus Day – Unë jam Erasmus! Po Ju?” Aktiviteti i Organizuar në kuadrin e ditëve ndërkombëtare dedikuar Erasmus+

Në kuadrin e ditëve ndërkombëtare dedikuar Erasmus+, studentët e UV, pjesëmarrës në programet Alumni të Erasmus+, ndajnë me studentët, pedagogët dhe gjimnazistët, potencialisht studentë të ardhshëm të UV, eksperincën e tyre në mobilitetet e kryera në Universitete të ndryshme të...
Lexo me shume »

Publikuar 14.10.2019

 

Thirrje aplikimi për Bursa Erasmus + Tallinn Health care College Estoni

 Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Tallinn Health Care College në Tallinn, Estoni Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Tallinn Health Care College në Tallinn,...
Lexo me shume »

Publikuar 09.10.2019

 

8th ASECU Youth International Conference and Summer School

Në datat 16-20 Shtator 2019, u zhvillua konferenca studentore “8th ASECU Youth International Conference and Summer School” organizuar nga University of National and World Economy (UNWE), e cila u mbajt në Ravda, Bullgari. Qëllimi I Konferencës së përvitshme studentore nën...
Lexo me shume »

Publikuar 09.10.2019

 

Bursa Erasmus + West Attica University Greece

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Perëndimor Atika (West Attica University) në Greqi Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin  Perëndimor Atika (West Attica...
Lexo me shume »

Publikuar 01.10.2019