Sekretaria (FSHH)

Sekretaria e FSHH

  1. Eloina Tozaj – Kryesekretare
  2. Florida Ymeraj – sekretare e dep.Edukimit
  3. Luiza Vera – sekretare e Dep.Gjuhes shqipe dhe letersise
  4. Albana Hyzmo – sekretare e dep.Gjuheve te huaja
  5. Sonila Balili – sekretare e Dep.Drejtesise