Thirrje per Aplikime
Publikohet katalogu i Masterave Erasmus Mundus për vitin akademik 2020-2021

Postuar në 22 Jul 2020
Publikohet katalogu i Masterave Erasmus Mundus për vitin akademik 2020-2021   Katalogut të Masterave të përbashkëta Erasmus Mundus u shtohen dhe 40 programe te reja Master për vitin akademik 2020-2021, duke arritur numrin e 120 programeve Master të përbashkët të vëna në dispozici

 Scholarship information for students

Postuar në 16 Jul 2020
 Scholarship information for students The Deutsche Bundesstiftung Umwelt (DBU), based in Osnabrück, maintains a scholarship programme with 19 countries (Bulgaria, Estonia, Latvia, Lithuania, Poland, Kaliningrad oblast, Romania, Slovak Republic, Czech Republic, Ukraine, Hungary, Sloven

THIRRJE ASECU

Postuar në 30 Jun 2020
THIRRJE ASECU ASECU shpall një thirrje të veçantë për numrin e revistës SEEJE (South-Eastern Europe Journal of Economics) për temën “Efektet Socio-Ekonomike Lidhur me Krizën Pandemike Specifikisht në Rajonin e Europës Jugore, Lindore dhe Detin e Zi”. Mirëpriten kontributet origj

Thirrje për aplikim – “Ji një dritare hapur për botën”

Postuar në 16 Jun 2020
                                       Thirrje për aplikim – “Ji një dritare hapur për botën”  Institucionet e BE-së shpallin iniciativën “Tako fqinjët e fqinjëve (Meet The Neighbors of the Neighbors)’’ të krijuar gjatë periudhës së mbylljes së detyruar të shkaktuar

Qendra e Personel Rekrutimit, do të rekrutojë kandidatë për të ndjekur studimet për Përgatitjen e Oficerit të Ri në Akademinë e Forcave të Armatosura

Postuar në 16 Jun 2020
Qendra e Personel Rekrutimit, do të rekrutojë kandidatë për të ndjekur studimet për Përgatitjen e Oficerit të Ri në Akademinë e Forcave të Armatosura, për vitin akademik 2020 -2021, për 60  (gjashtëdhjetë) të drejta studimi, sipas specialiteteve ku arsimi universitar i përafrohet si v

Thirrje për Ambasadorët e Rinj Europian (YEA)

Postuar në 11 Jun 2020
Thirrje për Ambasadorët e Rinj Europian (YEA) Shpallet thirrja e parë për Ambasadorët e Rinj Europian e cila është një fushatë e mediave sociale në të cilën pritet të gjenerohet një rrjet me 60 të rinj të cilët janë influencues në mesin e bashkëmoshatarëve të tyre dhe të etur për t

Kongresi i 3-të i studimeve Evropiane

Postuar në 21 May 2020
Kongresi i 3-të i studimeve Evropiane Shoqata Polake e Studimeve Evropiane dhe Kryetari i Studimeve Evropiane të Universitetit të Wroclaw në Poloni organizojnë aktivitetin më të madh të studimeve europiane 2020 në Poloni. Tema kryesore e të gjitha seksioneve është ‘Ta shohim Evropën s

Shtyhet thirrja për aplikim për profesorë vizitorë në Universitetin e Torinos

Postuar në 21 May 2020
Shtyhet thirrja për aplikim për profesorë vizitorë në Universitetin e Torinos   Universiteti i Torinos njofton shtyrjen e thirrjes për 108 vende për profesorë vizitorë nga vendet e BE-së dhe ato jo të BE-së për vitin akademik 2020/2021 Kjo thirrje nxit programet ad hoc për tërheq

Second Call for Papers ASECU

Postuar në 21 May 2020
  We are pleased to announce the Second Call for Papers for the 1st International Conference on Economic and Business Trends Shaping the Future on the occasion of 70 years from foundation of the Faculty of Economics-Skopje with new deadline for abstract submission of 20th of May