Europa – qellimi eshte rruga


Studentet e vitit te trete te Departamentit te Drejtesise gjate pjesmarrjes ne seminarin “Europa – qellimi eshte rruga”. I ftuar Hannes Swoboda ish zv. President i Parlamentit europian dhe reporter per Europen Juglindore.