Afërdita Nikaj


Email: aferdita.nikaj@univlora.edu.al

Ka lindur më 18.02.1962.
Kandidate PhD në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike. Tiranë.
2005-2006 Master i Nivelit II në Shëndet Publik, QSU “Nënë Tereza”, Tiranë
1994 Kualifikim 3-javor për Mjeke Familjeje, Vlorë
1988 – 1990 Specializim pasuniversitar Patologe e specializuar, pranë Spitalit Nr.1, QSU “Nënë Tereza”, Tiranë.
1980 – 1985 Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë – dega: Mjekësi e përgjithshme

Emër Mbiemër Afërdita Nikaj
E-mail aferdita.nikaj@univlora.edu.al
Pozicioni në UV Pedagoge
Grada shkencore Kandidate PhD
Fusha/fushat studimore Shkencat Paraklinike
Titulli akademik Lektore
Fakulteti Fakulteti i Shëndetit Publik
Departamenti Departamenti i Infermierisë
Përmbledhje biografike (të paktën tre paragrafë) Ka lindur më 18.02.1962.
Kandidate PhD në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike. Tiranë.
2005-2006 Master i Nivelit II në Shëndet Publik, QSU “Nënë Tereza”, Tiranë
1994 Kualifikim 3-javor për Mjeke Familjeje, Vlorë
1988 – 1990 Specializim pasuniversitar Patologe e specializuar, pranë Spitalit Nr.1, QSU “Nënë Tereza”, Tiranë.
1980 – 1985 Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë – dega: Mjekësi e përgjithshme
Organizatat profesionale në të cilat bëni pjesë Nuk ka.
Fokusi i punës kërkimore Prevalenca e ndërlikimeve të krizës hipertensive, AVC, SIZ në rrethin e Vlorës, për periudhën 2011 – 2013.
Projekte kërkimore të shkuara dhe të tashme (të ndara me presje) “Përcaktimi i frekuencës dhe strukturës së antibiotikorezistencës të shtameve bakteriale të izoluara në Spitalin Rajonal – Vlorë – programi ‘Për kërkim fondamental dhe ekselencë’, 2011.
Kurse të nivelit Bachelor INF 130 Anatomi Normale 1
INF 131 Anatomi Normale 2
Kurse të nivelit Master/Doktoraturë Nuk ka.
Botimet Nika A. “The alcohol consumption of the student in “Ismail Qemali” University, at Public Health Faculty” 2011 “Prioritetet strategjike te Shendetit Publik dhe promovimit shendetesor ne komunitet”. ISBN 978-99956-91-74-5.

 

Curriculum vitae