Njoftim Punësimi

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE   DEPARTAMENTI I BIOLOGJISË   Personel akademik me angazhim me kohë të pjesRead More…

Suksese dhe mbarësi në këtë vit të ri akademik, të nderuar studentë dhe pedagogë,!

Të nderuar! Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë ju uron mirëseardhjen studentëve më të rinj të këtij Universiteti prindërve të tyre si dhe studentëve  ekzistues. Gjithashtu i uron personelit akademik të UV- së dhe atij administrativ  nje vit sa me të mbarë  dhe të sukseshëm në përmbushjen dhe realizimin e detyrave të tyre. Read More…

Njoftim punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të plotë, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE   DEPARTAMENTI GJUHËS SHQIPE DHE LETËRSISË   Personel akademikRead More…

Let’s talk about Careers! (Le të flasim për Karrierën!)

Një kurs 7 javor i hartuar për të formësuar karrierën e ardhshme të studentëve. Qëllimi është të eksplorohen trendet ekonomike dhe të punësimit në Shqipëri, Evropë dhe SH.B.A si dhe të ushtroheni në projektimin e një karriere të sukseshme. Kursi do të zhvillohet  nga Vullnetari Amerikan i Korpusit të Paqes  Eric Rasmussen  së bashku me përfaqësues  të suksesshRead More…

Kriteret e pranimit për tu rregjistruar në programet e ciklit të dytë të studimeve për vitin akademik 2017-2018 brenda datës 20.10.2017

[tab] [tab_item title=”Kitere pranimi FSHT”] Studentët e Fakultetit të Shkencave Teknike duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme të pranimit për tu rregjistruar në programet e ciklit të dytë të studimeve për vitin akademik 2017-2018 brenda datës 20.10.2017     Për programet e studimit “Master profesional”:   Për të gjithë kandidatët që plotësojRead More…

Njoftim punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të plotë dhe angazhim me kohë të pjesshme, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK   DEPARTAMENTI I KUJDESIT SHËNDETËRead More…

Njoftim

On behalf of Prof. Dr. Eike Albrecht, the Brandenburg University of Technology Cottbus – Senftenberg is organizing a  2-week interdisciplinary International Summer School on “Climate Change and Security: A Global Issue in a Local Context” at the Ss. Cyril and Methodius University of Skopje in Macedonia from October 16th  – 27th 2017. The Target participants of the summer school are studentsRead More…

Thirrje per Aplikim per Mobilitet prane Universitetit te Liezhit

Thirrje për bursa për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Liezh-it, Belgjikë.     Studentët që studiojnë në programet e studimit Master, ose që janë duke aplikuar për ndjekjen e studimeve master, në Departamentin e Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare, Universiteti ‘Ismail Qemali”, VlRead More…