Njoftim

Datë 02. 12. 2019 vijon mësimi. Njoftohen pedagoget dhe studentet e Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, se diten e hene, date 02. 12. 2019, vijon serish procesi mesimor, sipas Kalendarit Akademik te njoftuar qysh ne fillim te vitit akademik. Suksese! Rektori Prof. Dr ROLAND ZISIRead More…