Takim i rektorit të Universitetit “Ismail Qemali”, Prof. Dr. Roland Zisi dhe rektorit të Kolegjit Universitar “Bedër”, Prof. Dr. Ferdinand Gjana.

Aktivitete njoftime

Sorry, this entry is only available in Albanian.