Ekonomiks

 • Aulona

  [:sq]Ekonomiks[:en]Economics[:]

  Lifetime access
  All levels
  0 lesson
  0 quiz
  1 student
  [:sq]1. Programi i Studimit Bachelor në Ekonomiks Ky program studimi organizohet me 180 kredite dhe…