Aktivitet promocional në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Diabetit, i realizuar nga Fakulteti i Shëndetit, Departamenti i Infermierisë.

Diabeti është një sëmundje kronike në të cilën trupi nuk mund të prodhoj sa duhet dhe të përdorë me efiçencë insulinën, hormonin që kontrollon dhe mban në nivele normale glukozën në gjak. Sëmundja e diabetit ka kosto të lartë sociale, shëndetësore dhe ekonomike. Nëse nuk trajtohet, diabeti mund të rezultoj në ndërlikime të tilla si Verbimi apo Sëmundjet Kardio-VaskulaRead More…

[:sq]Bcs në MAMI INFERMIERI[:]

[:sq] KODI MODULI LEKSIONE SEMINARE/ LABORATORE/ PRAKTIKA Pedagogu Dita Ora Salla   Pedagogu Dita Ora Salla INF 102 Bazat e biologjisë Ina Nasto E,P 15.30-17.00 B 205 seminar Xhuliana Arapaj E,P 14.30-15.30 B seminar Marjola Ismailaj E,P 14.30-15.30 B INF 110 Terminologji mjekësore Rozeta Luçi R,M 9.00-10.00 B 205 Ma -seminar Rozeta LuçRead More…

[:sq]Bcs në INFERMIERI TË PËRGJITHSHME [:]

[:sq] KODI MODULI LEKSIONE SEMINARE/ LABORATORE/ PRAKTIKA Pedagogu Dita Ora Salla   Pedagogu Dita Ora Salla BIO 102 Bazat e biologjisë (grupi I) Aurora Bakaj E,P 14.00-15.30 B 204 Ia – seminar Aurora Bakaj E,P 15.30-16.30 B 205 Ib – seminar Marjola Ismailaj E,P 15.30-16.30 B 303 BIO 102 Bazat e biologjisë (grupi II) Ina Nasto E,P Read More…