[:sq]Njoftim punësimi[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në vendimin  e Bordit të Administrimit Nr.19 datë 14.07.2017, “ Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave për punësimin  e personelit administrativ në vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë“,  dhe vendimin e Bordit të Administrimit Nr.22 datë 24.07.2017, shpall njoftimin për konRead More…

[:sq]Vlerësimi i kandidatëve për personel ndihmës akademik (Specialist) ne Njësisnë e Vlerësimit dhe Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë[:]

[:sq] Të dhënat Pikë Shkollim dhe kualifikim të mëtejshëm   Master Shkencor në Shkenca Politike     10 pikë   Përvojë pune në profesion Eksperienca pune në intitucione të arsimit të lartë 2 pikë për çdo vit pune (jo më shumë se 10 pikë) Eksperienca pune në fushën e vlerësimit dhe sigurimit të bredshëm të cilësisë 1Read More…

[:sq]Njoftim punësimi[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të plotë, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK   DEPARTAMENTI I INFERMIERISË   Personel akademik me angazRead More…

[:sq]Skema e vlerësimit të kandidatëve për Personel ndihmës akademik, (Sekretar mësimor) Departamenti i Drejtësisë[:]

[:sq] Të dhënat Pikë Shkollim dhe kualifikim të mëtejshëm Master profesional në fushën e Drejtësisë Master Shkencor në fushën e Drejtësisë   10 pikë   25 pikë Përvojë pune në profesion Eksperienca pune mbi 1 vit 1 pikë për çdo vit pune (jo më shumë se 5 pikë) Eksperienca pune si sekretare në institucione arsimore 2 pikë pRead More…

[:sq]Njoftim[:]

[:sq]Njoftohen te gjithe studentet e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë se zevendesimi i mesimit per diten e neserme nuk do te zhvillohet per arsye te kushteve te veshtira atmosferike. Ky zvendesim do te behet ne nje kohe tjeter per te cilen do te njoftoheni. Ju faleminderit per mirekuptimin![:]Read More…

[:sq]Master ne Gjuhe-Leteresi[:]

[:sq]ORARI “VJESHTË 2017” DEPARTAMENTI I GJUHË- LETËRSISË “Master i Shkencave në Mësimdhënien e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë” kodi emËrtimi i kursit pedagog orari: lex klasa orari: sem klasa alb 514 PSIKOLOGJI E EDUKIMIT ERIONA DERVISHALIAJ   P 14. 00 – 18. 00   B 301 H, M 17. 00 – 18. 00 B 301 alb 515 ZHVILLIMI I KURRIKULËS Read More…

[:sq]Master ne Edukim[:]

[:sq]ORARI  I  PROGRAMIT MASTER I SHKENCAVE       NE         PEDAGOGJINE  E  SPECIALIZUAR  SOCIALE Viti I pare KODI EMERTIMI LEKSIONE DITE/SALLE PEDAGOGU SEMINARE DITE/SALLE PEDAGOGU PS 410 Crregullimet e sjelljes M13-17 B 110 E.Dervishaliaj M17-20 B 110 E.Dervishaliaj PS 420 Aftesia e kufizuar fizike H13-17 B110 A.Zhapa H  17-20 B110 A.ZhRead More…

[:sq]Master ne Drejtesi[:]

[:sq] MASTER SHKENCOR NE MARREDHENIE NDERKOMBETARE (Semestri i parë) KODI LENDA DITA/ORA Leksion Seminare DITA/ORA Salla DRE 510 E drejtë materiale e Bashkimit evropian R 17:00-20:00 PhD Sokol Bana PhD Sokol Bana R 15:00-17:00 B 311 DRE 511 E drejtë ndërkombëtare publike (pjesa speciale) M 17:00 – 20:00 PhD Erjon Hitaj PhD ErjoRead More…