KURSE ONLINE NGA HERC NE UNIVERSITETIN E OXFORD-IT

Qendra Kërkimore e Ekonomisë Shëndetësore (Health Economics Research Centre) në Universitetin e Oksfordit gjatë periudhes vjeshtë 2023 do të ofrojë një shumëllojshmëri kursesh online dhe në auditor, për studentë, akademikë dhe prefesionistë në fushën e shëndetësisë. Më poshtë gjeni listën e kurseve që do të ofrohen: “Hyrje në Vlerësimin Ekonomik ShëndetësorRead More…

Bursa Erasmus+ për mësimdhënieje/ trajnim për stafin akademik me kohë të plotë me 1-Universitetin Katolik të Ruzhomberokut (Catholic University in Ružomberok) në Sllovaki; 2-Universitetin Jan Kochanowski në Kielce (Jan Kochanowski University in Kielce) Poloni dhe 3-Universitetin e Zielona Gorës (University of Zielona Gora) në Poloni

Thirrje për bursa mësimdhënieje/ trajnim për stafin akademik me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Katolik të Ruzhomberokut (Catholic University in Ružomberok) në Sllovaki; Universitetin Jan Kochanowski në Kielce (Jan Kochanowski University in Kielce) Poloni Read More…

MINISTRJA E ARSIMIT DHE SPORTIT, ZNJ. EVIS KUSHI DHE REKTORI I UNIVERSITETIT  POLITEKNIK TË BARIT, PROF. DR. FRANCESCO CUPERTINO, NË TAKIM ME STUDENTËT DHE PEDAGOGËT E UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI” VLORË

NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË  ZHVILLOHET CEREMONIA E NËNSHKRIMIT TË MARRËVESHJES SË  BASHKËPUNIMIT ME UNIVERSITETIN POLITEKNIK TË BARIT, ITALI “PËR PROGRAMIN E DYFISHTË TË STUDIMIT, BACHELOR, NË “INXHINIERI MEKANIKE” Ditën e hënë, datë 10.07.2023,  Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, shoqëruar nga Zv. Rektori për Read More…

REKTORI I UV, PROF. DR. ROLAND ZISI MIRËPRET NË ZYRËN E TIJ AMBASADORIN E SPANJËS NË SHQIPËRI, Z. ÁLVARO RENEDO ZALBA DHE, REKTORIN E UNIVERSITETIT KOMBËTAR TË EDUKIMIT NË DISTANCË, “UNED”, SPANJË,  Dr. RICARDO MAIRAL USON

Ditën e premte, datë 07.07. 2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, shoqëruar nga Zëvendës Rektori për Kërkimin Shkencor dhe Zhvillimin Institucional, Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli, priti në zyrën e tij, Ambasadorin e Spanjës në Shqipëri, Z. Álvaro Renedo Zalba, Rektorin e Universitetit Kombëtar të Edukimit në Distancë “UNED”, Spanjë,  Dr. RiRead More…

Njoftim

Ditën e hënë, datë 10.07.2023, Kryeministri i Shqipërisë Z. Edi Rama do të jetë i  pranishëm në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, në një takim me studentë dhe personel akademik. Vizita e Kryeministrit Z. Edi Rama dhe Ministres së Arsimit dhe Sportit, Znj. Evis Kushi, realizohet  në kuadër të procesit të Ndërkombëtarizimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë,Read More…

Konferenca e dytë ndërkombëtare “Shkencat humane dhe edukimi”

Në datë 23 qershor, Departamenti i Edukimit, organizoi konferencën e dytë ndërkombëtare “Shkencat humane dhe edukimi”, një event shkencor me vlera të veçanta në kuadër të kërkimit shkencor cilësor dhe shkëmbimit të përvojave akademike e kulturore me pjesëmarrës nga institucione prestigjoze të arsimit të lartë. Studimet e prezantuara u fokusuan në tri tematika kryesore sRead More…

Konferenca ndërkombëtare: “Shqipëria në shkrimet e udhëtimit të periudhës paskomuniste (1990-)”

Në datën 30 qershor 2023, në kuadër të projektit “Shqipëria në shkrimet e udhëtimit të periudhës paskomuniste (1990-)”, të financuar nga AKKSHI (Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit), u organizua nga Departamenti i Gjuhëve të Huaja dhe ai i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Fakulteti i Shkencave Humane, konferenca me të njëjtin titull. Në vëmendje të këtRead More…

 NJOFTIM – Në zbatim të projektit “CleanScore” në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, Ju prezantojmë me katër botimet më të reja në platformën elektronike “LibRe.al”

  Në kuadër të zbatimit të projektit “CleanScore” në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, Ju prezantojmë me katër botimet më të reja në platformën elektronike “LibRe.al”: tri botime nga fusha e edukimit dhe një botim nga fusha e ekonomisë. Botimet nga fusha e ekonomisë: “Bazat e marketingut” Botimet nga fusha e edukimit: “Udhëzues për mësuesit pRead More…

UV hap një tjetër Program Studimi double degree: Program Bachelor në “Gjuhësi të Aplikuar në Fushën e Turizmit”, në partneritet me Universitetin e Salentos, Lecce, Itali

                                  Pas hapjes në vitin akademik 2022-2023 të programit të dyfishtë (double degree), Master Shkencor në “Projektim dhe Menaxhim i Sistemeve Turistike dhe Kulturore” midis Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë dhe Universitetit të Barit “Aldo Moro”, nënshkrimit në datën 26 Qershor, 2023 për hapjen e programit të dyfishRead More…