[:sq]Hapet thirrja për bursa për programin e shkëmbimit në Universitetin Shtetëror të Kalifornisë, Northridge, SHBA[:]

[:sq]Universiteti Shtetëror i Kalifornisë, Northridge në SHBA hap thirrjen për bursa për Programin e Shkëmbimit Ndërkombëtar në Sipërmarrje, Lidership, Komunikim dhe Inovacion për studentët universitar dhe pasuniversitar. Programi i shkëmbimit zgjat 3 javë dhe studentët mund të aplikojnë për të qënë pjesëmarrës në semestrin Vjeshtë 2022 ose Pranverë 2022. AplikantëRead More…

[:sq]Aktivitet ‘Traınıng on Labour Market Analysıs’ i Projektit SUCCESS i UV dhe Projektit GRADUA i UBT[:en]Activity ‘Training on Labor Market Analyses’ SUCCESS Project of UV and GRADUA Project of UBT[:]

[:sq]Në datat 06-08 Korrik 2021, në kuadër të bashkëpunimit të projektit SUCCESS – Universiteti ‘Ismail Qemali’ dhe projektit GRADUA – Universiteti Bujqësor i Tiranës, u organizua në sallën Rilindja,  aktiviteti ‘Traınıng on Labour Market Analysıs’. Morën pjesë, Rektori i Universitetit ”Ismail Qemali” Vlorë, Prof.Dr. Roland Zisi, Rektori i Universitetit Bujqësor Read More…

[:sq]Bursa studimi për studentët Erasmus + në Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë.[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit EraRead More…

[:sq]Bursa Erasmus +për studentë në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë-Greqi hap thirrjen për mobiliteteRead More…

[:sq]Njoftim për  MATURËN 2021[:]

[:sq]Të dashur maturantë, Prej datës 29 Korrik deri më 03 Gusht 2021, ju mund te plotësoni në portalin e aplikimit universitar U-Albania, Formularin A2. Ju ftojmë të zgjidhni si preferencë të parë, programet e studimit  që ofron Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë. Për vitin akademik 2021-2022, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, vjen më një ofertë akademike të Read More…

[:sq]Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës[:en]West University of Timisoara is organizing the 3rd Edition of West University of Timisoara (Late) Summer School (August 30th – September 12th, 2021)[:]

[:sq] Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës Universiteti Perëndimor i Timishoarës po organizon Edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 gusht – 12 shtator 2021. Studentëve Bachelor dhe Master u ofrohet mundësia për të marrë pjesë në një program studimi / trajnimi dyjavor, duke u zhvilluaRead More…

[:sq]Pozicion i lirë pune pranë BKT Fier: Teller – Fier Branch[:]

[:sq]BKT: Një Vend i Shkëlqyer për të Punuar Ne jemi krenar për stafin tonë profesional, përpjekjet e të cilit kanë qënë thelbësore për performancën tonë të suksesshme. Këta njerëz të talentuar me profile, aftësi dhe interesa të ndryshme kanë kontribuar për ta bërë BKT-në një ndër institucionet financiare më të njohura, më konkuruese, më të preferuara dhe më të Read More…

[:sq]MASR miraton edhe tre programe të reja studimi për UV.[:]

[:sq]MASR miraton edhe tre programe të reja studimi për UV. Para disa ditësh ministrja e MASR, znj. EVIS KUSHI, miratoi kerkesën e UV për hapjen e tre programeve të reja studimi të cilat aktivizohen prej vitit akademik 2021-2022. Këto programe jane: 1. Bachelor në “Media, Komunikim dhe Trashëgimi Kulturore”, me profilet “Gazetari dhe Multimedia” dhe “Trashëgimi Kulturore”. 2Read More…

[:sq]Rankim i Universitetit “Ismail Qemali”, të Vlorës nga World’s Universities with Real Impact – WURI[:]

[:sq]Rankim i Universitetit “Ismail Qemali”, të Vlorës nga World’s Universities with Real Impact – WURI Së fundi vjen një vlerësim i ri dhe prestigjioz për Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës i cili u rendit i 42-i në botë midis Universiteteve me impakt real në fushën “Mobility of students and openess”. Universiteti i Vlorës në Dhjetor të 2020 aplikoi me një dosRead More…