Ndihmë vullnetare për të përmbyturit


Sot pasdite, i gjithë stafi akademik dhe administrativ, si edhe rektorati, dhanë një ndihmë simbolike në ushqime për të pëmbyturit në komunën Novoselë, si shenjë e solidaritetit me të gjithë të lënduarit dhe me instancat shtetërore që janë aktive pranë kësaj komune.