Unë jam Erasmus+! Po Ju?

Bashkohu me ne dhe bëhu pjesë e eksperiencës më të bukur studentore! Erasmus+ të pasuron jetën dhe të ndriçon mendjen! #ErasmusDays2023    #Enrichinglivesopeningminds   https://youtu.be/3IAjykfPRaI?si=NvPD7tcVszZBh7H5Read More…

Hapjet edicioni i pestë i Konkursit të Punimeve Kërkimore

Hapjet edicioni i pestë i Konkursit të Punimeve Kërkimore Qëllimi i Konkursit është përfshirja e studentëve në kërkimin shkencor, si dhe nxitja e përdorimit të bibliotekës “JSTOR” për qëllime hulumtimi nëpërmjet shpërblimit. There will always be something new to discover!  We are happy to announce that the fifth edition of the Research Paper Competition is officiaRead More…