Ditët Erasmus Days 2023

A e dini se? 1 në 13 studentë të UV-së, sëpaku një herë brenda një cikli studimi, mund të jetë student Erasmus+  në një nga universitetet partnere.  Dëshiron dhe ti të përfitosh nga programi Erasmus+?! Për më tepër na ndiqni ne ditet Erasmus 2023, ku cdo dite do te keni mundesine te ndiqni nje deshmi te studenteve tane qe kane perfituar nga programi E+ gjate vitit akadeRead More…

Hapen regjistrimet për Shkollën Dimërore “Antalia & Stamboll 2024” në Turqi

Programi i mirënjohur i shkollës dimërore “Delightful Antalya & Istanbul Winter School 2024” ka hapur regjistrimet dhe ofron 5 kurse nën formatin e Mobilitetit të ndërthurrur (Blended Mobility) dhe me vlerë 5 – 6 kredite secili kurs.   Studentët në ciklin e parë dhe të dytë të studimeve mund të aplikojnë për të përfituar nga këto kurse. Periudha e ndjekjes së shkoRead More…