Bursa Erasmus+ për mësimdhënie/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik/administrativ me kohë të plotëme Universitetin Politeknik të Kartagjenës

Thirrje për bursa mësimdhënie/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik/administrativ me kohë të plotë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA171 International Credit Mobility në Universitetin Politeknik të Kartagjenës në Spanjë (Polytechnic University of Cartagena).   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin PoliteRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë me Universitetin Politeknik të Kartagjenës në Spanjë (Polytechnic University of Cartagena)

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Politeknik të Kartagjenës në Spanjë (Polytechnic University of Cartagena) në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së tRead More…

Ambasada e SHBA ka hapur thirrjen për aplikime pë Programin Study of the US Institute për veren e vitit 2024.

PROGRAMI SUSI PER PEDAGOGE (STUDY OF THE US INSTITUTE FOR SCHOLARS) The Study of U.S. Institutes (SUSI) – U.S. Embassy in Albania (usembassy.gov) perfshin fushat e listuara me poshte. American Politics and Political Thought Contemporary American Literature Journalism and Media U.S. Culture, Identity, and Society U.S. Economics and Sustainable Development U.S. Foreign PoliRead More…

ORGANIZOHET PANAIRI PËR MASTER DHE INTERNSHIP NË SHBA

AADF dhe MIP ju ftojnë në panairin e Masterit dhe Internshipit në SHBA! Na vizitoni për t’u informuar rreth mundësive për studime Master në universitetet më të mira amerikane dhe për të patur eksperiecë pune 6-mujore në kompani prestigjioze në SHBA. Ejani të mësoni më tepër për bursat e ofruara nga AADF! 18 Tetor, 16:00 Hotel Mak Albania Tirana, Salla “Illyria”Read More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin e Transilvanisë së Brashovit në Rumani (Transilvania University of Brasov)

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Transilvanisë së Brashovit në Rumani (Transilvania University of Brasov) në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të apliRead More…