Hapet thirrja për grantin e kërkimit GO STYRIA!

Thirrja “Go Styria” për kërkime shkencore këtë vit akademik qëndron në Universitetin e Grazit në Austri. Programi fton të gjithë studentët e masterit dhe doktoraturës si dhe studentët post Doktoraturë nga institucionet e arsimit të lartë në Evropën Juglindore të aplikojnë për semestrin e verës 2024.   Thirrja është e hapur për shtetet: • Shqipëri, Bosnjë dhe Read More…