Promovohet Romani “Amerikani”, i shkrimtarit Odise Kote

Ditën e mërkurë, datë 10. 05. 2023, ora 11. 00, në sallën e Bibliotekës “Nermin Vlora Falaschi”, të Universitetit “ISMAIL QEMALI”, Vlorë, do të zhvillohet promovimi i romanit “Amerikani”, i shkrimtarit Odise Kote, një organizim i Departamentit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Qendrës së Studimeve Albanologjike dhe Bibliotekës “Nermin Vlora Falaschi”, të UV. Ftohen të marrin pRead More…

Pranë selisë së Konsullatës së Përgjithshme në Vlorë, u bë prezantimi i Desk-ut të ri promovues të ICE

Pasditen e dt.23 Mars 2023, në selinë e Konsullatës së Përgjithshme në Vlorë, u bë prezantimi i Desk-ut të ri promovues të ICE (ITA-TRADE INVESTMENT ITALY), i cili synon të shërbejë si urë lidhëse në mbështetje të kompanive italiane të interesuara për të marrë pjesë në programet zhvillimore për zonën e jugut të Shqipërisë. Veprimtaria u organizua nga ICE në bashkëRead More…