Shkolla Ndërkombetare Verore në Dortmund, Gjermani

Universiteti i Shkencave të Aplikuara dhe Arteve në Dortmund, Gjermani, organizon këtë vit Shkollën Ndërkombëtare Verore. Ky event do të zgjase për dy javë dhe është i hapur si për studentët master ashtu edhe bachelor. Shkolla Verore do të zhvillohet nga data 21 gusht deri më 1 shtator 2023 në Dortmund, Gjermani. Programi përfshin fjalime, diskutime, punë me projekte – tRead More…