Hello Student! Ju ftojmë të bëheni pjesë e një mundësie unike për tu takuar me Skuadrën e Rekrutimeve të Raiffeisen Bank Albania!

Hello Student! Kemi dëshirë t’ju ftojmë të bëheni pjesë e një mundësie unike për tu takuar me Skuadrën e Rekrutimeve të Raiffeisen Bank Albania! Ne besojmë se çdo student ka potencialin për të arritur maksimumin dhe duam t’ju ndihmojmë të zbuloni pasionin dhe dëshirat tuaja. Ju presim më 29 Mars, ora 10:30 tek Biblioteka e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, “Nermin VRead More…