Bursa Erasmus+ për mësimdhënieje/trajnim për stafin në Universitetin e Kordobës (University of Cordoba) në Spanjë.

Thirrje për bursa mësimdhënieje/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Kordobës (University of Cordoba) në Spanjë. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Kordobës (University of Cordoba) në SRead More…

Zhvillohet në Vlorë takimi i Këshillit Drejtues të “Community of Mediterranean Universities”, nën koordinimin e Universitetit “Ismail Qemali”.

Në datën 10. 12. 2022, në ambjentet e Hotel Regina City, Vlora, në qytetin e Vlorës, u zhvillua mbledhja e radhës për vitin 2022, e Këshillit Drejtues të Komunitetit të Universiteteve të Mesdheut, (Community of Mediterranean Universities), nën koordinimin e Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë. Ky aktivitet u mbështet edhe nga presidenti i Regina Group, z. Vasil Bedini. Community Read More…

UV dhe CRDF Global ofron kurse falas për higjenën kibernetike, në kuadër të projektit Cyber Hygiene.

“Universiteti i Vlorës në bashkëpunim me CRDF Global, me mbështjetjen e Departamentit Amerikan të Shtetit ofron kurse falas për higjenën kibernetike, në kuadër të projektit Cyber Hygiene. Kursi i posaçëm është krijuar për studentët, jeta e përditshme e të cilëve është e paplotë pa kompjuterë, smartfonë dhe tablet. Ky kurs i ndihmon studentët të mësojnë rreth kërcënimRead More…