FTESË PËR PJESËMARRJE NË JAVE NDËRKOMBËTARE TË STAFIT  (17 – 21 TETOR 2022)

Universiteti Aristoteli i Selanikut ju fton përzemërsisht në Javën e tij të 11-të të Trajnimit të Stafit Erasmus: Qëndrueshmëria dhe Arsimi i Lartë: Transformimi Dixhital dhe Qëndrueshmëria Mjedisore, e cila do të mbahet në Selanik, nga data 17 deri më 21 tetor 2022. Qëllimi kryesor i Javëve të Trajnimit të Stafit që mbahen çdo vit në Universitetin Aristotele të SelanikuRead More…

FTESË PËR PJESËMARRJE NË JAVE E PARE NDËRKOMBËTARE TË STAFIT  (5 – 9 SHTATOR 2022)

Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit me Burdur Mehmet Akif Ersoy Universityt, Turqi, fton stafin e UV-së të aplikojë për të marr pjesë në eventin që do të organizohet me datat 5-9 Shahtor 2022 në Burdur, Turqi. Gjatë periudhës pesë-ditore, stafi do të ketë mundësinë të marr pjesë në një program dinamik dhe tërheqës, i ciliRead More…