Bursa për studentë Erasmus +në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (Middle East Technical University) në Turqi.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (Middle East Technical University) në Turqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU) në Turqi, në kuadër të Programit “Erasmus+” për kRead More…

Edicioni i 4-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës, Rumani

Universiteti Perëndimor i Timishoarës në Rumani (West University of Timisoara) organizon edicionin e 4-të të Shkollës Verore në periudhën 1 Gusht – 12 Gusht 2022. Aktiviteti multi dhe ndër disiplinor synon tu ofrojë studentëve të programit Bachelor dhe Master mundësinë e pjesëmarrjes në një program studim/trajnim dy javor. Studentët mund të zgjedhin një varietet kurseshRead More…