Java Ndërkombëtare e Stafit pranë UV-së në ditë e dytë

Java Ndërkombëtare e Stafit pranë UV-së në ditë e dytë të  eventit ku morën pjesë staf akademik dhe administrativ nga institucione të ndryshme të arsimit të lartë në BE. Ndërkombëtarizimi përmes projekteve E+ CBHE ishte në fokus të prezantimeve të referuara nga përfaqësuesit e shteteve respektive, të cilët u ndalën më konkretisht në rrugëtimin që kanë përshkruarRead More…

Aktivitet Promocional – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, Fakulteti i Shëndetit, Departamenti i Infermierisë Universiteti Ismail Qemali, vazhdoi traditën e përvitshme duke organizuar një ditë ndryshe me fëmijët e Shtëpisë së Foshnjës Vlorë. Ne u detyrohemi femijëve tanë për cdo gjë duke ju dhënë një jetë pa dhunë dhe frikë, një jetë me buzeqeshje, fat, mbarësi dhe dashurRead More…