PROGRAMI I BURSAVE RUMUNE VITI AKADEMIK 2022-2023

Ministria e Punëve të Jashtme e Rumanië njofton për ofrimin e bursave për vitin akademik 2022-2023, për qytetarët nga vendet jo anëtare të BE-së. Aplikimet mund të bëhen online ndërmjet 20 dhjetorit 2021 dhe 15 marsit 2022, ndërsa rezultatet e përzgjedhjes do të shpallen më 15 korrik 2022, nga pala rumune. Pas përzgjedhjes do të kërkohen formalitete shtesë, të tilla si marrjaRead More…