Personel akademik me angazhim me kohë të plotë, të fushës së Mjekësisë

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 141, datë 03.12.2021 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:  1 (një) personel akademik me angazhim me kohë të plotë, të fushës së Mjekësisë (specialist ose i përgjithshëm) për vitin akademik 2021-2022, pranë Qendrës KërkRead More…

Fakulteti Ekonomik mirëpriti profesorë portugezë dhe bullgarë në kuadër të programeve Erasmus+ KA1

Gjate muajve Tetor-Nëntor, Fakulteti i Ekonomisë pati kënaqësinë të mirëpres disa profesorë portugezë dhe bullgarë, në kuadër të programeve Erasmus+ KA1, të inicuara dhe koordinuara nga Zv. Dekane për Kërkimin Shkencor, Prof. Assoc. Elenica Pjero. Profesorët portugezë nga Instituti Politeknik i Portos dhe profesorët bullgarë nga Universiteti i Veliko Tarnovo, realizuan edhe Read More…